Exam 70-417

Nu de training “Upgrading your Skills to MCSA Server 2012” al weer een ruime week achter de rug is en het schooljaar ten einde loopt werd het toch wel tijd om exam 70-417 maar eens in te plannen. Afgelopen maandag was het dan zover. Direct na de start en bij de allereerste vragen bekroop me al het gevoel dat het niet goed zou komen. Dat bleek helaas ook wel aan het einde. Van het upgrade examen, dat bestaat uit een subset van drie losse examens (70-410, 70-411 en de 70-412), had ik er voor twee voldoende punten, maar de laatste was onder de maat.

Een collega spoorde me echter aan om de afgelopen week er nog een tandje bovenop te gooien en een herexamen aan het einde van de week te plannen. Allereerst voelde ik er niets voor, maar hij bleef aanhouden. Diezelfde avond toch maar weer de boeken tevoorschijn gehaald en elke minuut van de afgelopen week gebruikt om te studeren.

Wat ben ik blij dat die collega aangehouden heeft. Het examen ging me goed af. Op alle drie examens meer dan voldoende punten gescoord. Een goed gevoel en een prachtig begin van de vakantie.

Arno, bedankt!

Certificaat MCSA 2012